Sevgiliyle yapılabilecek süper eğlenceli 10 şey

Sevgili ile yapılacak eğlenceli romantik ve ilginç şeyler neredeyse sınırsızdır. Mutlu olmak için biraz yaratıcılık ve biraz beyin fırtınası yeterlidir. İşte sevgili ile yapılacak süper 10 şey.

Beraber Yemek Yapın

Beraber yemek yapmak vakit geçirmenin en güzel yollarından biridir. Tabi ki yemek yapın derken bir tencere makarna değilde, internetten bulduğunuz değişik mutfakların yemeklerinden yapabilirsiniz. Yani ilk defa yaptığınız bir yemek olsun. Kafanız yemekte olduğu için daha rahat olursunuz ve sohbet açmak için yeterli alan ve vaktiniz için vardır. Özellikle sohbet açamayan erkekler için ideal bir durumdur.

Pikniğe gidin

Pikniğe gitmek daima eğlencelidir. Piknik kültürü ailemizden geldiği için ne zaman pikniğe gitsek sıcak bir ortamın içerisinde olduğumuzu hissederiz. İster mangal ile et pişirin ister evden hazır bir şey yapın ne yaparsanız farklı bir yerde sevgiliniz ile geçirmek her zaman iyidir. Pikniğe giderken ekmek, su gibi temel ihtiyaçları almayı da unutmayın, aksi takdirde azar işitebilirsiniz. Günü kart oynama, top oynama gibi eğlenceli aktiviteler ile süsleyin, günün sonunda artık birbirinize daha bağlı olduğunuzu hissedeceksiniz.

Resim Yapın

Büyük boy kağıt, iki adet fırça, bir miktar boya belki de ihtiyacınız olan şeylerdir. Resim yapmak eskidne çok eğlenceliydi şimdi neden olmasın? resim kabiliyetinizin olmasına gerek yok. Yanlışlıkla birbirinizin elini yüzünü boyamayı da ihmal etmeyin. Eğer resmi beğendiyseniz anı olarak saklamayı da unutmayın. Bu tip emek verilerek yapılan şeyler bir ömür hatıra olarak kalır ve bir anıyı, bir sevgiyi, aşkı simgeleyen güçlü şeylerdir

Duvar boyayın

Evli iseniz ya da beraber yaşıyorsanız, bir odanızın duvarını boyayabilirsiniz. Önceden hazırlık yapın ve ne yapacağınızı seçin. Duvara boyayacağınız resmi daha öncesinden kağıda bastırın. Eğer resim yapmanız konusunda tecrübeniz yok ise başka bir alanda elinizi fırça darbeleri ile elinizi alıştırın. Duvara önceden kurşun kalem ile resim yapın ardından fırça ile boyamaya başlayın.

Oyun konsolları ile oyun oynayın

Beraber play station ya da bilgisayar oyunları oynamak oldukça eğlencelidir. Bazı kızlar play satation oyanadıktan sonra bunu severler. Eğlenceli tarafı ise oyun oynamayı kız tarafına öğretmekte eğlencelidir. Eğer kız arkadaşınız oyun oynamayı severse aynı zamanda bir oyun arkadaşı bulmuş olursunuz.

Bisiklet sürün

Bir bisikletiniz yok ise bir arkadaşınızdan edinebilirsiniz. Eğer böyle bir imkanınız yok ise bisiklet kiralayabilirsiniz. Şehrinizde böyle bir imkan var ise güzel havalarda bisiklet kullanmanın keyfini çıkartabilirsiniz. Bisiklet sürerken şehrin dışına çıkarak yeni yerler keşfedebilir ve doğa ile baş başa kalabilirsiniz.

Lunaparka gidin

Lunaparkı kim sevmez ki? herkes tarafından çekici bulunan bir eğlencedir. Lunaparktaki sesler ve ışıklar neşenizi artıracak ve sizi moda sokacaktır. Sevgiliniz ile yapılan eğlenceli şeyler arasında belki de ne güzellerinden biridir. Bir lunaparka gidebilir ve içinizdeki çocuğu dışarı çıkarabilirsiniz.

Birbirinize mektup yazmak

Mektup yazmak emek vermek demektir. Eğer farklı şehirde yaşıyorsanız ansızın kapınıza gelen mektup gizem yaratacaktır. Sıradan konular dahi olsa çekici olacaktır. Mektubu kısa ve öz yazarak cevap beklediğini belirterek konuyu sürdürülebilir hale getirebilirsiniz. Mektubu saklarsanız ileride çocuklarınıza ve torunlarınıza anlatacağınız bir anınız olur.

Kamp yapın

İster dağda, ister dere kenarında kamp kurmak ve yeni bir yer keşfetmek hissi kişiyi zaten mutlu etmektedir. Bunu bir de sevgiliniz ile yapmak sizi daha çok mutlu edecektir. Kamp kurmak herkesin yaşaması gereken bir tecrübedir. Kamp kurmak sanıldığı kadar kolay değildir, böcek, sinek, sert zemin ile uğraşabilirsiniz. Kamp yapmanın en güzel tarafı ise ateş başında muhabbet etmek ve oyun oynamaktır.

Rol yapın

Birbirinize bir gün içerisinde rol biçin ve o rolün dışına çıkmayın. Örneğin yeni tanışmış gibi, evliymiş gibi, çocuğunuz var gibi kendinize roller biçin ve belirli saat belirleyerek o saatlerde rol içerisinde kalın. Böylelikle farklı duygular tadacak ve aşkınız daha da çoğalacaktır.